OPROEP VENHUIZEN
Gezocht een dirigent voor ons koor. Wij zijn een enthousiast koor van 19 koorleden en een toetsenist en drummer. Per oktober stopt onze dirigent Rob Hogervorst na 50 jaar met het leiden van ons koor.
We oefenen iedere vrijdag in het Dorpshuis Venhuizen van 19.45 tot 21.30 uur behalve de vakantie periodes. We verzorgen de vieringen in de Lucaskerk met Kerst en Pasen. Verder verzorgen we door het jaar heen een aantal vieringen in de Lucaskerk en de Bosmanstichting.
Mocht het je wat lijken en meer informatie willen kun je contact opnemen met Verona Boon (06-25195584) of met Piet Vriend (06-14120851).
Indien je niet alle weken kunt bestaat ook de mogelijkheid dit te overleggen in bijvoorbeeld eens in de 14 dagen. Vr.gr. bestuur Fytom.

Witte donderdag in Venhuizen!!

Dinsdag 16 april 17:30 uur; Sobere Maaltijd in de Baskuul

Sobere maaltijd vormselgroep Grootebroek

Lourdes 6 t/m 11 september!